Flos Olei 2021 sadrži i ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini

Flos Olei 2021 – ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini petu godinu zaredom

Upravo smo saznali da je ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini petu godinu zaredom uvršteno u elitni vodič najboljih maslinovih ulja svijeta – Flos Olei. Izdanje Flos Olei 2021. izlazi iz tiska uskoro:

flos olei

Istra ponovo proglašena najboljom maslinarskom regijom svijeta

Ovo je pak posebna čast za sve istarske maslinare. Uredništvo vodiča Flos Olei šestu godinu zaredom proglasilo je Istru najboljom maslinarskom regijom svijeta.

Ovo je definitivno značajna stvar i odličan vjetar u leđa za marketinške aktivnosti istarskih maslinara. Kad kažemo istarskih, mislimo i na naše prijatelje iz slovenskog dijela Istre i njihova vrhunska ulja, naravno.

Našem malom OPG-u, sve ovo pričinja ogromno zadovoljstvo. Ogroman uloženi trud tijekom cijele godine se isplati. Sati, dani i tjedni u maslinicima. Prženje pod suncem, smrzavanje na buri. Ali stalno s našim ljepoticama, koje poznajemo pojedinačno kao da su u pitanju stari prijatelji. 🌳

Flos Olei 2021.

Ovogodišnji Flos Olei (2020.) nije bio predstavljen na svečanoj manifestaciji u organizaciji TZ Istre, kao što je svake godine slučaj. Razlog znate: pandemija proklete korone.

Iz tog razloga istarski maslinari su pozvani od strane TZ Istarske županije na preuzimanje svojeg primjerka vodiča u ured TZIŽ.

Istinski se nadamo da će svečana prezentacija vodiča Flos Olei 2021. biti održana, ponovo na nekom krasnom mjestu kojeg pomno bira organizacijski tim TZ Istre.

U međuvremenu, možete pročitati kako nam je bilo na dodjelama prijašnjih godina:


istarska bjelica

Umjesto zaključka

Nema zaključka => idemo dalje! Slijedi nam berba naših divnih plodova, od kojih ponovo želimo napraviti vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje, koje vam nudimo za narudžbu iz udobnosti vašeg doma, u našem web shopu:

ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.