Maslinovo ulje kao poklon: Poklonite istarsko maslinovo ulje Bilini!

Ekstra djevičansko maslinovo ulje kao poklon: uvijek sjajna ideja!

Priznajmo, svi volimo poklone.
Volimo poklone jer govore da netko misli na nas, želi nas iznenaditi, razveseliti ili jednostavno reći hvala. Pažnja koja nam godi, dar i osjećaj da netko smatra da dar zaslužujemo. Veliki, mali, inovativni, klasični, prigodni ili trenutna inspiracija. Uvijek su dobrodošli.

maslinovo ulje kao poklon

Vrhunska organoleptička svojstva i užitak kod svakog ljubitelja maslinovog ulja

Poklonite bočicu istarskog maslinovog ulja Bilini jer je:

  • PRAKTIČNO / budite sigurni da će Vaš poklon biti konzumiran u kratko vrijeme.
  • ZDRAVO / ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini spada u sam vrh kvalitete, čemu svjedoče brojne nagrade na smotrama maslinara.
  • UKUSNO / pikantan okus ulja dobiven pravodobnom berbom i preradom, te obradom u jednoj od najboljih istarskih uljara, jamči vrhunska organoleptička svojstva i užitak kod svakog ljubitelja maslinovog ulja.
  • EKSKLUZIVNO / maslinovo ulje Bilini je proizvedeno u ograničenoj količini i u prodaji je dok ne rasprodamo cjelokupnu ovogodišnju zalihu. Nakon toga, morat ćete sačekati iduću berbu.

Uz to, uz maslinovo ulje koje naručite za poklon, besplatno ćemo dodati lijepu vrećicu sa žigom Bilini ili možemo unutar pošiljke bocu umotati u ukrasni papir. Ukoliko želite, možemo u vaše ime napisati i prigodnu personaliziranu poruku – samo specificirajte željeni tekst prilikom narudžbe.

Za siguran put do odličnog dojma, za narudžbe 1 L ili 0.5 L ulja Bilini u staklenoj ambalaži nudimo i opciju pakiranja u predivnim drvenim kutijama.

Maslinovo ulje kao poklon je odlična ideja: svi vaši prijatelji će vam biti zahvalni na takvom poklonu ili suveniru. Imajući u vidu da je rok trajanja doista dugačak (čak 24 mjeseca od datuma proizvodnje za ekstra djevičanska maslinova ulja), primatelji ovog sjajnog poklona će ga moći pohraniti na policu, pohvaliti se svojim prijateljima i konzumirati ga u onu namjenu i kada oni to budu željeli.

Nagrade