Maslinovo ulje kao poklon

Priznajmo, svi volimo poklone. 🙂

Maslinovo ulje kao poklon

maslinovo ulje kao poklon

maslinovo ulje kao poklon

Poklon je znak pažnje, znak da netko misli na Vas i želi Vam prenijeti svoj osjećaj. Postoje razni pokloni, ovisno o (naravno) budžetu kojim raspolažete, povodu (poslovni dar, rođendan...), pa katkad čak i o spolu.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje uvijek predstavlja sjajan poklon:

  • praktičan je => budite sigurni da će Vaš poklon biti konzumiran u kratko vrijeme. 🙂
  • zdrav je => extra djevičansko maslinovo ulje Bilini spada u sam vrh kvalitete, čemu svjedoči i provedena kemijska analiza našeg maslinovog ulja.
  • ukusan je => pikantan okus ulja dobiven pravodobnom berbom i preradom, te obradom u jednoj od najboljih istarskih uljara, jamči vrhunska organoleptička svojstva i užitak kod svakog ljubitelja maslinovog ulja.
  • ekskluzivan je => maslinovo ulje Bilini je proizvedeno u ograničenoj količini i u prodaji je dok ne rasprodamo cjelokupnu ovogodišnju zalihu. Nakon toga, morat ćete sačekati iduću berbu. 🙂

Usto, uz maslinovo ulje koje naručite za poklon, besplatno ćemo dodati lijepu vrećicu* sa žigom Bilini, kao i potvrdu kemijske analize, kako bi primatelj dara znao da na poklon dobija nešto zaista posebno. Samo je potrebno da prilikom narudžbe specificirate da se radi o poklonu.

* ne odnosi se na 5-litarsku plastičnu ambalažu

Na ovim stranicama možete naći cijene ekstra djevičanskog istarskog maslinovog ulja Bilini, ovisno o ambalaži koju naručite:

Maslinovo ulje kao poklon je odlična ideja: svi vaši prijatelji će vam biti zahvalni na takvom poklonu ili suveniru. Imajući u vidu da je rok trajanja doista dugačak (čak 18 mjeseci od datuma proizvodnje, za ekstradjevičanska maslinova ulja), primatelji ovog sjajnog poklona će ga moći pohraniti na policu, pohvaliti se svojim prijateljima i konzumirati ga u onu namjenu i kada oni to budu željeli.