Narudžbe maslinovog ulja Bilini u predblagdansko vrijeme - OPG Rakovac

Narudžbe maslinovog ulja Bilini u predblagdansko vrijeme

Na raspolaganju smo vam za narudžbe maslinovog ulja Bilini za poklone i vrhunski gastro doživljaj tijekom predstojećih blagdana. Međutim, računajte na nešto sporiju dostavu u ovo doba godine.

Kao što smo spomenuli u prošlom članku u našem blogu, maslinari imaju puno posla i kada nisu zauzeti radovima u maslinicima. Posebice u ovo predblagdansko vrijeme, treba se pobrinuti za brojne narudžbe maslinovog ulja.

Mi u OPG Rakovac ove kišno-vlažne dane provodimo brižljivo pakirajući naše ulje Bilini i šaljući ga našim kupcima. Ukoliko biste željeli kušati naše ulje, a niste dosad imali prigodu, posjetite naš web shop i naručite bočicu (ili dvije 😊). Vjerujemo da će vam se naše ulje svidjeti.

Na slikama iznad možete vidjeti neke od pošiljki koje smo razaslali ovog tjedna. Koprivnica, Stuttgart, Bad Deutsch-Altenburg, Rijeka, Novi Marof, Mursko Središće… To su samo neke od destinacija na koje šaljemo naše pakete proteklih nekoliko dana.

Narudžbe maslinovog ulja Bilini – računajte s malo sporijom dostavom

U predblagdansko vrijeme, dostavne službe su pretrpane poslom. Primjerice, jučer smo uobičajenim kanalom naručili prikup paketa s uljem Bilini za nekoliko naših kupaca, međutim, dostavljač jednostavno nije stigao izvršiti prikup.

Iz tog razloga, predlažemo da u narednih nekoliko tjedana uzmete u obzir nešto sporiju dostavu nego inače. Nije do nas.

Same dostavne službe na svojim stranicama izražavaju ovaj vid skrbi za svoje klijente na način da “reguliraju očekivanja” u ovo – za njih iznimno zahtjevno – vrijeme u godini.

Stoga, ukoliko želite vaše bočice našeg tekućeg zlata, na vrijeme za vaše poklone prijateljima ili poslovnim partnerima, naručite odmah. Na taj način smanjujete rizik predugog čekanja na dostavu, jer, kako se bliži Božić, tako će dostavne službe imati sve više posla.

Evo nekih od popularnijih pakiranja našeg ulja Bilini. Ukoliko budete željeli više detalja i mogućnost narudžbe, kliknite ovdje.

Na vama je da odaberete, a na nama je da po primitku vaše narudžbe što prije spakiramo vaš paket i pobrinemo se da ga dobijete što prije.

A na svima nama je da se nadamo da će nam iduća godina donijeti više radosti od 2020. Što, vjerujemo, i neće biti preteško postići.

Ukoliko budete željeli kupiti bocu našeg ulja s izgledom personaliziranog poklona 🎁 ➡️ nudimo i tu opciju, slobodno nas kontaktirajte za detalje:

Polja označena sa * su obavezna.
Poruka je uspješno poslana
Poruka nije poslana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.