Gdje kupiti kvalitetno maslinovo ulje?

Pitate se gdje kupiti kvalitetno maslinovo ulje? Ne znate? Pa kod nas! Ali, nemojte vjerovati samo nama na riječ. Kao što smo već ranije javili, naše maslinovo ulje Bilini uvršteno je ove godine u Flos Olei 2017. Radi se o eminentnom međunarodnom vodiču 500 najboljih maslinovih ulja svijeta. Pročitajte ispod što o ekstra djevičanskom maslinovom ulju Bilini kaže Flos Olei 2017.

Brilijantan prvi nastup u našem vodiču za OPG Rakovac, mlado obiteljsko gospodarstvo locirano u porečkoj regiji, području koje obiluje proizvođačima maslinovog ulja. Vedrana Rakovac upravlja malim imanjem, na kojem su - na 2 hektara površine - posađeni maslinici sa otprilike 550 stabala. U prošlogodišnjoj berbi, ubrano je oko 5 tona maslina, od čega je proizvedeno gotovo 700 litara ulja.

Uzorak koji nam je poslao ovaj OPG vrlo je dobro ekstra djevičansko maslinovo ulje nazvano Bilini, predivne bistre zlatno žute boje s nježnim nijansama zelene. Aroma ovog ulja je jasna i čista, bogata mirisnim nagovještajima ljekovitog bilja, sa izraženom notom metvice, ružmarina i kadulje. Njegov okus je zaokružen i jak, s bujnim biljnim okusom artičoke, divlje cikorije i salate, i s tragovima badema i cimeta. Jake je gorčine, te izražene i laskave oporosti. Idealno se sljubljuje s predjelima od leće, carpacciom od sabljarke, salatom od špinata, gratiniranim rajčicama, juhom od šparuga, tjesteninom s kobasicama, kuhanom hobotnicom, tunom na roštilju, prženim mesom i divljači, te srednje-zrelim sirom.

flos olei 2017.

Bilini u vodiču Flos Olei 2017.

 

Kako naručiti ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini?

Sada kada znate gdje kupiti kvalitetno maslinovo ulje, ostaje samo pitanje kako naručiti. Jednostavno: pošaljite nam upit preko naše kontakt forme, ili emailom na našu adresu info@opg-rakovac.hr. Mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku i poslati Vam informativnu ponudu s cijenom ulja i dostave. Cijene ulja Bilini možete naći ovdje.

Uobičajeno naše ulje šaljemo Hrvatskom poštom, ali nije uvjet. Ukoliko imate preferiranu dostavnu službu, koristit ćemo njene usluge, naravno.

Još nema komentara na ovaj članak.

Ostavi komentar