Maslinovo ulje za grudi - veće, ljepše, čvršće, mlađe???

Maslinovo ulje za grudi – veće, ljepše, čvršće, mlađe???

Ako je ljetna fjaka reducirala vašu želju za ozbiljnom literaturom na web članke zanimljivih naslova – danas se osjećamo slično! 😁 Među receptima za prekalorične delicije, dijete za mršavljenje, i žalopojkama iz života bogatih i slavnih, promolio se i članak o čudotvornom maslinovom ulju. Nisam mogla odoljeti: Što će vam se dogoditi ako pijete maslinovo ulje natašte svako jutro mjesec dana?

Uobičajena čuda i ona malo off

Nabrajanje kreće standardno, s divnim i stvarnim benefitima konzumacije ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Kao što brojna istraživanja potvrđuju, ono će djelovati povoljno na vaš kardiovaskularni sustav, mozak, jetru, probavu. Uz povećanje konzumacije ekstradjevičanskog maslinovog ulja zaista možete smršaviti. Kosa, koža i nokti bit će vam zahvalni i ako pijete maslinovo ulje natašte, i ako ga nanosite površinski, kao hranjivu masku.

Maslinovo ulje za grudi?

I baš kad sam pomislila da je moguće da u cijeloj priči ima nekog smisla, dolazimo do grudi. Da, recimo, govore o tome da će zbog masaže maslinovim uljem koža grudi biti elastičnija, bolje hidratizirana i mekša, još bi se kretali u granicama realnosti. Međutim – nakon 15 minuta detaljno opisane posebne svakodnevne masaže (da, dobro ste shvatili: 15 minuta, svaki dan, recimo mjesec dana) grudi bi se trebale povećati, podignuti, proljepšati, propjevati… 🤭 Rezultati kojih se ne bi posramio ni vrhunski plastični kirurg! Bez boli, bez frke, samo uz malo dobre volje i ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Disclaimer

Naravno da kao kod svih čudotvornih lijekova postoji odstupnica: ako ne uspije “popravak poprsja”, krivo je nekvaliteno ulje (naravno). Zato autor upozorava: “kupujte extra djevičansko maslinovo ulje u tamnoj boci, takvo je bolje”. S tim bih se savjetom složila. Maslinovo ulje osjetljivo je na utjecaj sunčeve svjetlosti i male su šanse da ćete vrhunsko kvalitetno extradjevičansko maslinovo ulje naći na polici u supermarketu u prozirnoj staklenoj, ili – nedajbože – plastičnoj boci. ALI, iako je naše maslinovo ulje Bilini zaista pakirano u tamnoj staklenoj ambalaži, i zaista je vrhunske kvalitete, ovim vas putem obavještavam da vaše grudi neće postati nove, veće ili antigravitacijske zbog masaže njime. Ako vas veseli masaža, samo se vi slobodno masirajte. Može vam biti samo od koristi. Koristi će biti nježne i delikatne, kakvo je i naše ulje. Mekana, elastična, nahranjena koža. I to je to.

Ako imate pametnijeg posla od 15 minutne jutarnje masaže – moja su preporuka bruschette. Malo mozzarelle, bosiljka, pomidora i ekstradjevičanog maslinovog ulja Bilini. Gotove u manje od 15 minuta. 😉


Izvor slika: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.