Noćnjak 2021. - Zlatna medalja za ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini!
Nagrade

Noćnjak 2021. – Zlato za Bilini

  • - Zlatna medalja za višesortno ekstra djevičansko maslinovo ulje

Na upravo održanoj manifestaciji Noćnjak 2021. ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini je osvojilo Zlatnu medalju 🏅

Noćnjak je jedna od rijetkih domaćih većih manifestacija maslinovog ulja koja se održala usprkos pandemiji i posebnim epidemiološkim mjerama. Imajući to u vidu, organizatori su se odlučili za Online manifestaciju ove godine. Preko ovog linka možete pogledati uvodni govor organizatora (na YouTubeu).

Izuzetno smo sretni: ovo nam je drugo zlato ove godine. Lijepa potvrda sljedivosti kvalitete našeg maslinovog ulja.

U natjecateljskom dijelu programa Noćnjaka zaprimljeno je ukupno 291 uzoraka maslinovih ulja. Uz maslinova ulja, organizatori su imali poseban program za ocjenjivanje kvalitete proizvoda od masline.

Upravo smo zaprimili svoju zlatnu medalju i diplomu. Presretni smo!

noćnjak 2021

Podsjetimo, prošli put smo prijavili ulje Bilini na natjecanje Noćnjak davne 2016. godine, kada smo također osvojili zlatnu medalju.

noćnjak 2021
organizatori manifestacije Noćnjak

Jako nas raduje da zlatne medalje potvrđuju naš svakodnevni trud i rad u maslinicima. Nedavno smo osvojili zlato na 6. Festivalu maslina u Zagrebu, a sada zlato na Noćnjaku.

Posebne čestitke upućujemo šampionima Noćnjaka 2021., a čestitamo i svim ostalim dobitnicima priznanja na ovom natjecanju 👏

Ukoliko vas zanima tajna kvalitete i vrhunskih organoleptičkih svojstava našeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja Bilini, pročitajte ovaj članak, koji piše o svim procesima koje provodimo kako bi kvaliteta naših plodova, a zatim i ulja, bila prvoklasna.

fotografije: YouTube/screenshot

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.