6. Festival maslina u Zagrebu - ZLATO ZA MASLINOVO ULJE BILINI
Nagrade

Zlato za Bilini na 6. Festivalu maslina u Zagrebu

  • - Zlatna medalja

Festival maslina u Zagrebu je manifestacija koju 6. godinu zaredom organizira udruga Zagrebački maslinarski institut. Udruga je osnovana 2011. godine, s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja maslinarstva u Hrvatskoj.

Organizatori Festivala maslina su inicijalno namijenili manifestaciju za Zagrepčane koji uzgajaju masline u priobalju. Međutim, njihov Festival je ubrzo privukao i natjecatelje koji ne žive u Zagrebu, a među kojima su i poznati maslinari, koji slanjem svojeg ulja na manifestaciju žele potvrditi kvalitetu i uloženi rad.

Uobičajeno se u sklopu Festivala maslina u Zagrebu održavaju i stručni skupovi, edukacije i predavanja, no, nažalost, ove godine zbog pandemije to nije bilo moguće.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini na 6. Festivalu maslina

Ovo je bio prvi “nastup” ekstra djevičanskog maslinovog ulja na manifestaciji Festival maslina u Zagrebu. Šesto “izdanje” ove manifestacije je upravo završilo.

Organizatori su natjecateljima jučer poslali informaciju o diplomama i nagradama. Ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini je osvojilo Zlatnu medalju! 🏅 Diplomu i medalju očekujemo uskoro zaprimiti poštom.

Iznimno smo sretni zbog ovog uspjeha, puno nam znači priznanje za sav uloženi rad.

6. festival maslina u Zagrebu

Žao nam je da se ove godine uslijed epidemioloških mjera manifestacija nije mogla održati uživo.

No nadamo se (kao i svi) da će dogodine situacija biti puno bolja i da ćemo imati priliku provesti vrijeme u druženju i razmjeni iskustava s ostalim maslinarima.

Čestitamo svim učesnicima manifestacije i ostalim nagrađenima. 🧡

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.