Istarsko ekstradjevičansko maslinovo ulje Bilini u Litvi

Bilini u Litvi

Da nam je netko prije par godina rekao da će se naše ulje Bilini naći u trgovini točno 1.883 km zračne linije udaljenoj od Pule, nasmijali bismo se. 😄 Ali, istina je. Trgovina zdravom hranom Niam Niam Namai nudi ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini u Litvi. Točnije, u predivnom gradu Klaipėda.

Pula (HR) – Klaipėda (LT): 1.883 km zračne linije

Niam Niam Namai

Vlasnici trgovine Niam Niam Namai su izuzetno susretljivi i simpatični ljudi. U svojoj trgovini nude razne namirnice iz segmenta zdrave prehrane. Masline, razne čajeve, datulje, morske proizvode… i – maslinovo ulje!

Napravili su mali photo session s našim bocama, baš su im lijepo ispale fotkice:

Iznimno nam je drago što naše ulje, naš ponos iz Istre, biva u ponudi ljubiteljima dobrog maslinovog ulja u sjevernim krajevima, skoro dvije tisuće kilometara udaljenim od naših maslinika.

Ekipa iz Niam Niam Namai je već iskoristila priliku i predstavila ulje Bilini na svojoj Facebook stranici:

Popratite nas na društvenim mrežama

Ako niste znali, OPG Rakovac je prisutan na različitim društvenim mrežama, pa nas slobodno popratite na mreži na kojoj provodite najviše vremena:

A ukoliko još niste kušali ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini, imate priliku doživjeti isto ono što i Litavci odnedavno 😊 👉 samo kliknite ispod i naručite:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.