Maslina 2018. - Zlatna medalja za istarsko maslinovo ulje BILINI!
Nagrade

Maslina 2018. – ZLATO ZA BILINI!

  • - Zlatna medalja

Međunarodna manifestacija Maslina je vremenom postala institucija među natjecanjima proizvođača maslinovog ulja. Usudio bih se reći da je riječ prije o skupu i druženju maslinara, nego o natjecanju. Bodovi i ocjene dolaze na kraju, a prethodi im razmjena iskustava, predavanja sa zanimljivim i korisnim sadržajima, uzajamno poštovanje. Maslina 2018. je odlučivala o ocjenama više od 550 uzoraka ulja, što ovu manifestaciju čini jednom od najznačajnijih u regiji.

Putovanje, dolazak, Maslina 2018., povratak

Htjeli – ne htjeli, morali smo doći ove godine na Maslinu. Naime, lani smo osvojili šampionsku titulu, te smo ove godine morali uručiti prenosni šampionski pehar novom šampionu. Premda je vremenska prognoza bila nenaklonjena za svakog osim za Beara Gryllsa, hrabro smo se spakirali i krenuli na putešestviju.

Kažu da slika govori tisuću riječi – pa prepustimo videu da vam demonstrira uvjete u kojima smo se našli na putu do Splita:

U videu smo prikazali gotovo sve. Nismo napomenuli da je hotel Zagreb u Splitu vrlo zgodno mjesto. S obzirom da ima samo 2 zvjezdice, vrijedi spomenuti da ima jedan od najboljih pogleda (s viših katova) koje sam vidio:

hotel zagreb split
Hotel Zagreb Split – pogled s balkona na 5. katu

Čestitamo organizatoru g. Bulimbašiću na sjajnom poslu i fenomenalnoj atmosferi koju postigne svake godine. Čestitamo i novom šampionu OPG-u Šalov, kojemu smo predali prelazni šampionski pehar. Super su ljudi, navijali smo za njih, jako se trude i vode sjajan biznis.

Za nas, od velike je važnosti da je Maslina 2018. potvrdila sljedivost kvalitete ekstra djevičanskog maslinovog ulja Bilini. Važno je da naši kupci i partneri znaju da iz godine u godinu proizvodimo fantastičan proizvod vrhunskih svojstava.

A Vi? Još niste kušali Bilini? Ispravite to. 🙂 Kliknite na gumb ispod i naručite naše vrhunsko maslinovo ulje. U međuvremenu, mi smo osvojili i Zlato u New Yorku!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.