Maslinovo ulje za zdravlje - iskustva konzumenata ulja Bilini

Maslinovo ulje za zdravlje

Većina korisnika maslinovog ulja je svjesna korisnih učinaka maslinovog ulja za zdravlje. Benefiti koje čini maslinovo ulje za zdravlje su doista brojni. I za oralnu konzumaciju, kao i za kožu.

  • Maslinovo ulje sadrži anti oksidanse, koji sprečavaju kronične bolesti;
  • Mononezasićene masnoće u maslinovom ulju su odlična prevencija srčanih i moždanih oboljenja;
  • Oleinska kiselina iz maslinovog ulja djeluje protuupalno;
  • Maslinovo ulje je izvor zdravog HDL kolesterola, koji pomaže u eliminaciji lošeg LDL kolesterola;
  • U maslinovom ulju nalazi se skvalen, spoj koji djeluje vrlo hidratizirajuće na kožu;
  • i mnoge, mnoge druge koristi.

Koristimo priliku prenijeti neka iskustva konzumenata ekstra djevičanskog maslinovog ulja Bilini. Napominjemo da se radi o subjektivnim iskustvima, te ne bismo željeli da sljedeće izjave uzimate kao “pravilo”. To su iskustva ljudi koji su nam o njima javili.

Maslinovo ulje za zdravlje => svjedočanstva

Autizam

❤️ Kad ste tako ljubazni, da i ja malo vas razveselim i napišem Vam koliko nam pomaže Vaše ulje. Osim što svaki dan kuham s njim i dajem ga svoje troje djece u skoro svaki obrok. 😃

Naš mali sin od 3 godine ima umjereno teški oblik autizma. Pronašli smo mu jednostavan novi protokol liječenja koji uključuje svakodnevno uzimanje kvalitetnog maslinovog ulja (uz riblje ulje i inulin).

Odlučili smo se za vaše ulje. Kupujem i u DM-u po potrebi, ali u najvećem postotku naš sin uzima vaše.

Maslinovo ulje (uz djelovanje ostala dva sastojka) smanjuje upalne procese u mozgu i sretna sam što vam mogu napisati da on iz dana u dan vidljivo postaje sve manje autističan, a sve više prisutan i budan. Sve nas bolje razumije i počeo je izvršavati jednostavne upute te nas sve više gledati u oči. Smije se, sretan je.

Probava mu se značajno popravila te više nema svakodnevne proljeve, što je također znak da mu se organizam oporavlja. Protokol se zove Nemechekov protokol.

Eto, da znate koliko nam je važno vaše ulje, hvala puno i sve najbolje vam želimo! ❤️”


Želučani problemi, čišćenje jetre

Hvala Vama što niste posrnuli za kvantitetom! Kvalitetno i domaće se danas na žalost ne cijeni onoliko koliko bi se trebalo. Suprug i ja smo se “skinuli” sa Peptorana i Controloca, naši šestogodišnji i sedmogodišnji sinovi veselo traže maslinovo ulje Bilini kada ih savlada dosadni suhi kašalj a mlađem sinu smo i jetru očistili zbog nepotrebno ordiniranih kortikosteroida! Živjela priroda!


Njega kože nakon tuširanja

Moja supruga već godinama ne koristi losione za kožu nakon tuširanja, već stavlja vaše ulje na vlažnu kožu. Njena su iskustva da je maslinovo ulje bolje od bilo kojeg losiona. Taj je savjet – za stavljanje maslinovog ulja na kožu – dobila od dermatologa (zbog suhe kože). Napominje da je dosta bitno da koža pritom bude mokra (da se ne obriše prije stavljanja ulja).


Podmlađivanje kože

Nema nikakvih negativnih posljedica… isprobala sam puno krema… ulja u međuvremenu, ali uvijek se vraćam vašem od kojeg mi je lice i tijelo predivno meko i sjajno. Čak kao da dobijem boju u licu. Nisam više siva. Izgledam 10 godina mlađe!!


Ovo su samo neke od povratnih informacija koje zaprimamo od naših kupaca.

Evo i jednog svjedočanstva iz “prve ruke”. Vedranin djed, čovjek koji je posadio naše maslinike, ’60-tih godina prošlog stoljeća imao je velikih problema sa žuči. Problemi su bili toliki da su mu doktori prenijeli da je operacija neizbježna.

Božo Rakovac Nini

Ne ulazimo u to da li je u pitanju bio nedostatak želje za operacijskim stolom ili želja za dokazivanje zdravstvenih svojstava maslinovog ulja. 😄 No činjenica je da je Nini tada započeo sa samopropisanom dijetom, koja se bazirala na maslinovom ulju i smokvama. Nikad nije otišao na operaciju žuči. Sam je riješio svoj problem. Usto, doživio je 92 godine.

Dakle, postoji zaista puno razloga zašto biste trebali razmotriti konzumaciju kvalitetnog maslinovog ulja. Za vlastito zdravlje.

Često primamo telefonske pozive s pitanjima tipa “Koliko maslinovo ulje pomaže u prevenciji dijabetesa?“, “Može li maslinovo ulje liječiti prostatitis?” i slično. Napominjem da mi nismo liječnici. Za svako od postavljenih pitanja ovakve prirode, u pravilu usmjeravamo interesente na njihove liječnike, za stručno mišljenje.

Vjerujemo da pravo ekstra djevičansko maslinovo ulje ima isključivo pozitivna zdravstvena svojstva. Može pomoći u prevenciji brojnih zdravstvenih tegoba, među kojima su i one najozbiljnije (autoimune bolesti). Može se fantastično pobrinuti za vašu kožu.

“Mediterazinirajte” svoju prehranu, i svakako u nju uvrstite što više kvalitetnog maslinovog ulja. 🌿🌿🌿 Vaše će Vam tijelo biti zahvalno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.