Ulika 2016 - Zlato za ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini!
Nagrade

Ulika 2016 – Zlato za Bilini!

  • - ZLATNA MEDALJA

Ulika 2016. je međunarodna manifestacija maslinara i maslinovg ulja, koja se već 11 godina održava u općini Medulin u Istri i kojom uspješno rukovodi gospodin Mario Crnobori, predsjednik Udruge.

Ovogodišnja manifestacija se održala u hotelu Park Plaza Medulin (koji se sada zove Sensimar), a prisustvovalo je više od stotinu maslinara i interesenata za masline i maslinovo ulje. Sama manifestacija je uključivala i razne edukativne radionice, kao što su pokazna rezidba maslina i aktualnosti u zaštiti masline od štetnika.

Ulika 2016 panel
OPG Rakovac na panelu manifestacije Ulika 2016.

Nakon edukativnog dijela manifestacije, uslijedila je svečana večera s prigodnim programom, tijekom koje su podijeljene nagrade za prijavljena maslinova ulja. Već smo pisali u člancima o ostalim ovogodišnjim manifestacijama na koje smo prijavili naše ulje Bilini, da je maslinovo ulje izrađeno koncem 2015. godine (ovosezonsko ulje) izvrsne kvalitete, pa je tako bilo i na Uliki 2016.

Ulika 2016 Medulin
Ulika 2016. – hotel Sensimar Medulin

Ulika 2016. – Dodjela nagrada

Sama dodjela nagrada je, kao i obično, započela dodjelom diploma za ekstra djevičanska maslinova ulja. Nakon toga je uslijedila dodjela brončane medalje, srebrne medalje, i na koncu, zlatne medalje za ekstra djevičanska maslinova ulja.

Ponosni smo da je ekstradjevičansko maslinovo ulje Bilini osvojilo zlatnu medalju na ovogodišnjoj manifestaciji Ulika 2016. u Medulinu. Uz čestitke svim dobitnicima nagrada, koji su se dobrano naradili da bi ulje bilo ovako kvalitetno, radujemo se da je ulje Bilini postalo već poznati brand na domaćem tržištu, te da visoka odličja potvrđuju njegovu kvalitetu našim brojnim kupcima i konzumentima. Nastavit ćemo raditi da Vam pružimo samo najvišu kvalitetu ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Ulika 2016 Zlatna medalja OPG Rakovac
Vedrana Rakovac (na slici treća slijeva) je upravo primila Zlatnu medalju na manifestaciji Ulika 2016.

Ukoliko želite probati naše višestruko nagrađivano maslinovo ulje, samo kliknite na gumb ispod. Proces narudžbe i kupnje smo prilagodili da bude što jednostavniji i ugodniji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.