Vrhunsko maslinovo ulje - savršen Božićni poklon | OPG Rakovac

Savršen Božićni poklon

Kako se bliži vrijeme blagdana, polako nam stižu upiti ljudi koji su odabrali naše ekstradjevičansko maslinovo ulje pokloniti onima koje vole. Oni koji za Božićni poklon biraju vrhunski gurmanski proizvod – koji je ujedno i lijek – znaju što rade. Poklon koji je nemoguće kupiti na policama supermarketa, ekskluzivan je dar. Osim same vrijednosti proizvoda daje više – trud onoga koji je birao. Ovaj odabir nije nešto što svakodnevno, lako dostupno, poput toplih zimskih čarapa ili kutije čokolade. Nagrađeno ulje top kvalitete iz Istre, proizvedeno na malom obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u limitiranoj količini, može biti i pod vašom božićnom jelkom ili u darovnoj vrećici za birane poslovne partnere.

Vrhunsko maslinovo ulje za Božićni poklon

Kako se bliži vrijeme darivanja, odlučili smo dodatno izaći u susret našim kupcima koji trebaju posebne darove za Božić. Pripremili smo limitiranu količinu Premium pakiranja u kojem je naše ulje u krasnoj, čvrstoj drvenoj kutiji na čijoj je prednoj strani otisnuto ime našeg ulja Bilini. Kutije su rad OPG-a iz Zagorja, pa kako su i kutije ručni rad male serije (kao, uostalom, i naše ulje) količina ovakvog pakiranja kojeg možemo ponuditi u ovom trenutku je ograničena.

maslinovo ulje kao poklon

Još je jedna opcija sada u vrijeme blagdana posebno zanimljiva – dar za voljene i važne ljude koji su nam daleko. Mogućnost darivanja ne bi smjela biti zadržana samo za ljude koji imaju privilegiju da se za Božić i Novu godinu sretnu. Ukoliko želite, mi ćemo naše ulje Bilini spakirati u darovnu kutiju i poslati na adresu koju želite – ili kao iznenađenje, ili uz pisamce u kojem će biti tekst koji želite. Nakon što pošaljemo dar, vi ćete dobiti potvrdu o slanju pošiljke. Time dobivate mogućnost praćenja pošiljke kroz sustav Hrvatske pošte, tako da ćete znati kad dar stigne na svoje odredište.

Transport pošiljki

Naše ulje nudimo u dva tipa ambalaže – staklenoj i plastičnoj. Uvijek upozoravamo sve naše kupce da je plastična ambalaža samo ustupak, “nužno zlo” koje omogućuje kupcima da uštede na troškovima transporta. Ekstradjevičansko maslinovo ulje, čim stigne na svoju destinaciju, nužno je pretočiti u prikladnu ambalažu (boce od tamnog stakla). Većina našeg ulja putuje do kupaca Hrvatskom poštom ili DPD dostavnom službom. Ono što ponekad izaziva zabrinutost je mogućnost oštećenja pošiljke, međutim – u realnim okvirima – ona je mala, i bez posljedica za kupce. U ovih nekoliko godina, otkad dostavljamo naše ulje poštom, imali smo samo par slučajeva oštećenja pošiljke. Čim se utvrdi takva situacija, odmah, bez dodatnih pitanja, šaljemo kupcu novu pošiljku, a oštećena se vraća na našu adresu. Znači, u slučaju najgoreg, jedina posljedica za kupca je što će dostava ulja duže trajati, jer se postupak slanja mora ponoviti.

Pakiranje pošiljke

Trudimo se da naše ekstradjevičansko maslinovo ulje bude što sigurnije u transportu. Najprije se boce omotaju aero folijom sa jastučićima, a nakon toga slažu u kutije od čvrstog kartona. Za popunjavanje praznina koristimo Utrafill materijal koji optimalno oblaže boce s uljem, štiti od udaraca te ih izvrsno fiksira. Materijal za ispunu je bez prašine, antistatički obrađen i lagan. Kutije se nakon toga dodatno stabiliziraju pak-papirom i konopom, te problema ne bi smjelo biti.

Na kraju, isključivo za kupovinu “na kućnom pragu”,  za one koji žele maslinovo ulje preuzeti ne u standardnim Bilini papirnatim vrećicama, već u svečanijem, Božićnom ruhu, imamo i tu opciju. Ulje možemo spakirati u kartonsku vrećicu za ulje, s ukrasnim Božićnom motivom. Vjerujte, to će biti savršeni Božićni poklon.

Uživajte u Adventu i uz našu malu pomoć darujte vrhunsko ektradjevičansko maslinovo ulje onima koje volite; širite veselje i dobro raspoloženje! Ho – ho – ho…

Polja označena sa * su obavezna.
Poruka je uspješno poslana
Poruka nije poslana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.