Flos Olei 2019 sadrži i ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini!

Flos Olei 2019 sadrži Bilini!

Prestižni međunarodni vodič najboljih maslinovih ulja svijeta, Flos Olei, upravo objavljuje svoje izdanje za 2019. godinu. S ponosom primjećujemo da Flos Olei 2019. sadrži i ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini. Radi se o jubilarnom, desetom izdanju vodiča koji se jednoglasno smatra najznačajnijom publikacijom ovog segmenta na međunarodnoj razini. Vodič se objavljuje na dva jezika: talijansko-engleskom i talijansko-kineskom. Vodič obuhvaća najbolja maslinova ulja sa 5 kontinenata, iz ukupno 52 države.

flos olei

Biti prezentiran u vodiču Flos Olei 2019 je zaista čast.

Ovo je treća godina zaredom da je ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini predstavljeno u vodiču Flos Olei. Svake godine, prisustvo u vodiču najboljih maslinovih ulja svijeta donosi nam ponos i zadovoljstvo. No, također, donosi nam i dodatnu obvezu za sljedivošću i zadržavanjem najviše kvalitete našeg ulja.

Uvjeravamo vas da ćemo nastaviti proizvoditi naše ulje Bilini kao i dosad: pravodobno pobrati naše predivne masline, odmah potom ih preraditi u ulje u vrhunskoj uljari i potom ga spremiti u naše bačve i držati u optimalnim uvjetima.

Ovo su plodovi koje ćemo za mjesec dana pretvoriti u fantastično maslinovo ulje Bilini koje toliko volite: 👌❤

masline
masline OPG Rakovac, rujan 2018.

Trudit ćemo se da i dalje naše ulje kvalitetom bude u svjetskom vrhu, naš već poznati blend više sorti. Od istarske bjelice do buže. Od maurina i karbonace do leccina. Sve te arome, sve te sorte možete kušati narudžbom našeg ulja Bilini, klikom na gumb ispod:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.